Past events

Teamevent Artes Roegiers
Sun, Oct 27, 2019

Het meest efficiënte team van Artes Roegiers koos voor de Mediterrane keuken. Heerlijke zuiderse hapjes voor avond vol lekkers.

Teamevent Provincie Antwerpen
Fri, Oct 25, 2019

Het klein maar fijne innovatieve team van de Provincie Antwerpen koos voor Aziatisch met dimsum en loempia. We maakten cristal white dimsum en zoete loempia's naast andere gerechten. Met passie gemaakt, dat heeft heerlijk gesmaakt

Teamevent regio Randstad
Thu, Oct 24, 2019

De provincie Utrecht bracht zijn Europese vertegenwoordigers mee. Waarvan de meeste dus in Brussel wonen. Ze kozen voor de Colombiaanse/ Creoolse keuken en dus konden wij ons heerlijk laten gaan met knollen en patatten, tamales en ander lekkers.

Teamevent Apotheek Krols
Thu, Oct 10, 2019

Het team van Apotheek Krols aan de Paardenmarkt koos voor Indiaas. De meest kruidige keuken ter wereld. Ook een heel bewerkelijke keuken. Geen probleem voor de chef in het gezelschap. En vijzelen konden ze uiteraard allemaal.

Teamevent Antwerp World Diamond Center
Thu, Oct 3, 2019

Het klein maar fijne team van AWDC koos voor de vegetarische Midden oosten keuken. We bezochten enkele Midden oosten winkels en gingen daarna aan de slag. De Midden oosten keuken leent zich uitstekend om vegetarisch voor de dag te komen. Lekker, veelzijdig en bovendien gezond.

Team event Sibelco
Tue, Oct 1, 2019

Most of the team members of this Sibelco team we met before. It was the third time for them and we do get to know each other. It was a great evening, everyone felt at home. The theme tonight was Mexican. We made a escabeche with Belgian mussels and we stuffed peppers. Even the most spicy one found a lover.