Past events

Teamevent Studio K
Fri, Dec 20, 2019

Een team van architecten én tuinarchitecten in huis. Dan hoef je ineens niet meer uit te leggen wat sumak is of hoe dat eruitziet. Ze kozen voor Perzisch, een super feestelijke keuken met al z'n saffraan en pistache.

Teamevent Cegeka
Wed, Dec 18, 2019

Vincent koos voor Happy Thai om samen met zijn team te koken. Het team dat zich maar moeizaam vormde vanwege alle verkeersellende die avond. Eind goed al goed, super lekker gekookt met onder andere super hete zelfgemaakte chilisaus en curry met mosselen.

Teamevent OZ
Tue, Dec 17, 2019

Het team van OZ Motis koos voor de groene keuken van Vietnam. Vietnam streetfood. Met perfect gerolde lenterolletjes, bo la lot en een kom vol Bun Cha, alles ruim begeleid door veel Vietnamese kruiden

Teamevent Lanxess
Thu, Dec 12, 2019

Het team van Lanxess koos voor de Zuid Amerikaanse keuken. Ze shakete hun eigen cocktail, maakten ceviche, vouwden tamales en sloegen patacones alsof het tot de dagelijkse bezigheden behoorden. Superteam.

Teamevent Janssen Pharmaceutica
Wed, Dec 11, 2019

Het team van Janssen Pharmaceutica koos voor de Aziatische workshop. Iets uit de Vietnamese keuken, iets uit de Indiase keuken en een beetje Koreaans tussendoor. Koken met passie, dan wordt het lekker!