Welkom bij Food For Foodies

Corona- maatregelen Food For Foodies

In de maand Augustus zal Food For Foodies uitsluitend familie-bubbels kunnen ontvangen uit Antwerpen.

Wil je graag samen met jouw bubbel komen koken en eten, maak een afspraak en wij zorgen voor een schitterend event. Alles op een uiterst veilige manier.

Kookwandelingen kunnen wij deze maand niet organiseren omdat we niet in groep de winkels binnen kunnen. We kunnen je wel alle goede plekken laten zien langs buiten.

Samen tegen Corona. Hopelijk zien we jullie allemaal in september veilig en wel terug.


Ise, Jasmine en Daphne

Food For Foodies is het multi-culinaire kookatelier in het hart van exotisch Antwerpen. We organiseren kookwandelingen en kookworkshops.

Tijdens een kookwandeling bezoeken we winkels in een wereldthema en krijg je uitleg over de ingrediënten. Je zult je ogen uitkijken, het aanbod is indrukwekkend. Na de wandeling koken en eten we samen.

Tijdens een kookworkshop blijf je in het atelier. Er is tijd om uitgebreid te koken. Een kookworkshop inspireert om thuis te experimenteren met andere smaken. Je verlegt je culinaire grenzen.

Er is een programma voor individuele inschrijvingen. Voor groepen vanaf 8 personen organiseert Food For Foodies events op maat. Ideaal voor teambuilding of incentive. Leuk voor vriendengroepen, familiefeestjes, vrijgezellenparty’s of kookclubs.

Zoek je een origineel cadeau? Schenk een Food For Foodies cadeaubon.

Wij komen ook bij je thuis en koken voor jouw bubbel. Kookworkshop. Kookdemo. Benen onder de tafel. Jij kiest.
Vanaf 10 personen

Eerstvolgende workshops

Events op maat