Past events

Teamevent Studio K
Fri, Dec 20, 2019

Een team van architecten én tuinarchitecten in huis. Dan hoef je ineens niet meer uit te leggen wat sumak is of hoe dat eruitziet. Ze kozen voor Perzisch, een super feestelijke keuken met al z'n saffraan en pistache.

Teamevent Cegeka
Wed, Dec 18, 2019

Vincent koos voor Happy Thai om samen met zijn team te koken. Het team dat zich maar moeizaam vormde vanwege alle verkeersellende die avond. Eind goed al goed, super lekker gekookt met onder andere super hete zelfgemaakte chilisaus en curry met mosselen.

Teamevent OZ
Tue, Dec 17, 2019

Het team van OZ Motis koos voor de groene keuken van Vietnam. Vietnam streetfood. Met perfect gerolde lenterolletjes, bo la lot en een kom vol Bun Cha, alles ruim begeleid door veel Vietnamese kruiden

Teamevent Lanxess
Thu, Dec 12, 2019

Het team van Lanxess koos voor de Zuid Amerikaanse keuken. Ze shakete hun eigen cocktail, maakten ceviche, vouwden tamales en sloegen patacones alsof het tot de dagelijkse bezigheden behoorden. Superteam.

Teamevent Janssen Pharmaceutica
Wed, Dec 11, 2019

Het team van Janssen Pharmaceutica koos voor de Aziatische workshop. Iets uit de Vietnamese keuken, iets uit de Indiase keuken en een beetje Koreaans tussendoor. Koken met passie, dan wordt het lekker!

Teamevent Alligence
Wed, Dec 4, 2019

...

Teamevent Engie
Wed, Nov 27, 2019

Het team van Engie kookte Perzisch vanavond. Saffraanrijst, zeresjk, ash paz en veel, heel veel groene kruiden

Teamevent Belgium Winewatchers
Sat, Nov 23, 2019

De Belgium Winewatchers waren voor de tweede keer bij ons. Ze kozen voor het thema Indiaas, Indonesisch hadden ze de vorige keer gedaan en brachten hun eigen wijnen mee. Niet dat die allemaal even goed bij de gerechten pasten, bijzonder waren ze wel, vaak van duizelingwekkende leeftijden. Heerlijk

Teamevent UAntwerpen - Laboratorium voor Experimentele Hematologie
Fri, Nov 22, 2019

In het team zat maar één vegetariër en toch koos heel de groep er voor Israëlisch  vegetarisch te koken.  Lekker, gezond en collegiaal

Teamevent BASF
Wed, Nov 20, 2019

Het team van BASF vierde het afscheid van een collega met een kookworkshop bij ons. Ze kozen voor de Ottomaanse keuken.

Teamevent Brussels Airlines
Tue, Nov 19, 2019

Een echt Brussels team in huis, met de Franse tongval en toch alles in het Nederlands. Zalig. Ze kozen voor de kookworkshop Thai. Goed gekookt, goed getimed

Teamevent SD Worx
Fri, Nov 15, 2019

De vrolijke bende van SD Worx koos voor een Aziatische kookworkshop. Dat werd bijzonder swingend tot een goed einde gebracht. Er mocht wel wat pit in!

Teamevent Qristalfin
Thu, Nov 14, 2019

Charlie koos voor de Mediterrane keuken en omdat wij "grote baas" Nathalie goed kennen hebben we er een "lekker koken zonder veel tijd" van gemaakt. Goed en lekker eten kan namelijk héél erg snel gaan

Team event Port of Antwerp
Tue, Nov 5, 2019

Het shipping & forwarding team van het Antwerps Havenbedrijf was er al vroeg bij vandaag. Ze begonnen met een vergadering, bleven voor de lunch en deden aansluitend een Afrikaanse wandeling en kookworkshop. Super gezellig en heel lekker gekookt.

Teamevent Artes Roegiers
Sun, Oct 27, 2019

Het meest efficiënte team van Artes Roegiers koos voor de Mediterrane keuken. Heerlijke zuiderse hapjes voor avond vol lekkers.

Teamevent Provincie Antwerpen
Fri, Oct 25, 2019

Het klein maar fijne innovatieve team van de Provincie Antwerpen koos voor Aziatisch met dimsum en loempia. We maakten cristal white dimsum en zoete loempia's naast andere gerechten. Met passie gemaakt, dat heeft heerlijk gesmaakt

Teamevent regio Randstad
Thu, Oct 24, 2019

De provincie Utrecht bracht zijn Europese vertegenwoordigers mee. Waarvan de meeste dus in Brussel wonen. Ze kozen voor de Colombiaanse/ Creoolse keuken en dus konden wij ons heerlijk laten gaan met knollen en patatten, tamales en ander lekkers.

Teamevent Apotheek Krols
Thu, Oct 10, 2019

Het team van Apotheek Krols aan de Paardenmarkt koos voor Indiaas. De meest kruidige keuken ter wereld. Ook een heel bewerkelijke keuken. Geen probleem voor de chef in het gezelschap. En vijzelen konden ze uiteraard allemaal.

Teamevent Antwerp World Diamond Center
Thu, Oct 3, 2019

Het klein maar fijne team van AWDC koos voor de vegetarische Midden oosten keuken. We bezochten enkele Midden oosten winkels en gingen daarna aan de slag. De Midden oosten keuken leent zich uitstekend om vegetarisch voor de dag te komen. Lekker, veelzijdig en bovendien gezond.

Team event Sibelco
Tue, Oct 1, 2019

Most of the team members of this Sibelco team we met before. It was the third time for them and we do get to know each other. It was a great evening, everyone felt at home. The theme tonight was Mexican. We made a escabeche with Belgian mussels and we stuffed peppers. Even the most spicy one found a lover.

Teamevent P&G
Wed, Sep 11, 2019

P&G hebben we al vaak mogen ontvangen in ons atelier. Het team vandaag koos voor de keuken van Taiwan. Een van de teamleden verhuist weldra naar daar. We maakten typische Taiwanese gerechten klaar zoals lelieknoppensoep, een van onze favorieten

Teamevent VOKA
Fri, Aug 30, 2019

Sven, van VOKA,  kwam voor de vierde keer bij ons. Dit keer koos zijn jong en dynamisch team voor de snelle versie van een quick lunch. Een twee uur durende kookworkshop waarbij de nadruk ligt op snel klaar te maken gerechten, die energie geven, gezond zijn en eventueel geschikt om mee te nemen naar het werk. Na de lunch spurtte het team de deur uit, op naar een volgende activiteit.

Teamevent KPMG
Wed, Aug 28, 2019

It was hot. The right temperature to do an African cooking class with a big group of people. We choose for heat proof dishes like kifto (tartare of meat, an Ethiopian dish) and cold peanut soup. Delicious, if you add enough peanutbutter, what we did, after the peanutbuter soup team left the kitchen.

Teamevent CAW Groep
Tue, Aug 20, 2019

Het kleine maar fijne team van CAW koos voor de keuken van het Midden Oosten. Een fantastische keuze. Het aanbod aan Midden oosten ingrediënten is in Antwerpen noord indrukwekkend en de gerechten die je er mee kunt maken ook. Het was een feestje

Teamevent Kantoor Coene
Fri, Aug 2, 2019

Het team van kantoor Coene koos voor de schitterende Perzische keuken. We bezochten o.a. de enige Perzische winkel in Antwerpen, waar je de beste saffraan en pistachenoten vindt. Tijdens de workshop komt alles uit de kast. Snijtechnieken, presentatie, dat is allemaal smaakbepalend. Een heerlijke middag met een super gezellig team

Teamevent Portilog
Thu, Jun 27, 2019

Het team van Portilog koos voor Happy Thai. Heerlijke Thaise gerechten die eenvoudig te maken zijn. Een zalig team event zo vlak voor de vakantie. Iedereen in de juiste stemming

Teamevent OCJ Mechelen
Tue, Jun 25, 2019

Het OCJ Mechelen koos voor Happy Thai. Heerlijke workshop met een gemotiveerd team.

Team Event UAntwerpen International Students
Mon, Jun 24, 2019

It's almost tradition. Once a year UAntwerp brings in a group of international students visiting Belgium for one week. We Always looking forward to this event. A house full of young and eager people, tasting white  aspargus for the first time in their lives….

Teamevent TDM3
Thu, Jun 20, 2019

Het TDM team kwam de hele dag bij ons posteren. Te beginnen met een werkvergadering om dan licht te lunchen en vervolgens een Aziatische kookwandeling te doen. Het nuttige aan het aangename paren.

Team event L' Occitane
Thu, Jun 20, 2019

It's remarkable that food and cosmetics can be so similar. We add verveine to our dessert, to give it a touch of freshness. L'Occitane adds verveine to it's products, for the same reason. Refresment.

Teamevent Cummins
Fri, Jun 14, 2019

Het team van Cummins koos voor Italiaans. En dan gaan wij de klassieke toer op met zelfgemaakte pasta, ingekookte tomatensaus en "baci di mama". Heerlijk.

Communiefeest Maren
Sat, Jun 8, 2019

Maren deed vandaag haar communie en omdat we voor haar zus ook een kookfeest hadden georganiseerd deden we het nu voor haar. Ze wilde eigenlijk vooral streetfood, in een communiekleedje. Het Paaslam, dat ze vakkundig onthoofd heeft, kwam van Del Rey, super natuurlijk maar echt smullen deed Maren vooral van haar zelf gebakken churros.

Team event COA
Mon, Jun 3, 2019

The team of COA was just a little to big to host in our own space. We went to the small castle Bisschoppenhof, and cooked a faboulous Asian meal together

Teamevent De Ark
Tue, May 28, 2019

Met het team van de Ark deden we de Koreaanse kookwandeling. Dat is een heerlijke wandeling en een dito keuken. Spannend, gezond en niet echt moeilijk om te bereiden. En met zo'n enthousiast team kon het gewoon ook niet fout lopen.

Teamevent Eurag Shoes
Wed, May 22, 2019

Het familiale team van Eurag Shoes kon niet kiezen uit ons aanbod en besloot daarom voor de Franse keuken te gaan. Met eenvoudige gerechten die thuis ook doenbaar zijn. Goed bedacht want zelf waren we er niet op gekomen. En uiteraard is dat lekker.  Al zijn we er niet uitgekomen of de roomsaus bij de kip of de roomloze variant met wortelsap nu het lekkerste was.

Teamevent Methis Consulting
Thu, Apr 25, 2019

Methis consulting kwam met een grote groep van 21 personen en verdeelden zich gestructureerd over de hele zaak om ieder aan een ander onderdeel van de Thaise Streetfood maaltijd te werken. Beetje improviseren hoort erbij. Ze deden dat fantastisch.

Teamevent Universiteit Antwerpen
Wed, Apr 24, 2019

Het medisch team van Universitair Ziekenhuis Antwerpen koos voor "Sefardisch".
Een hele goede keuze als je zoekt naar iets Mediterraans of Midden oosten. De Sefardische keuken is een Joodse keuken die zijn oorsprong vindt in Spanje en Portugal. En ook zonder veel keukenervaring werd het een memorabele maaltijd. En avond

Teamevent Wereld-Delen
Tue, Apr 23, 2019

De groep van Wereld- Delen koos voor het actuele thema Syrisch. De Syrische keuken is een Midden oosten keuken en raakt steeds beter gekend bij ons. Fantastisch lekker en heel fijn in de winkels. Je kijkt je ogen uit. En met een perfect team om de gerechten klaar te maken kan het al helemaal niet meer misgaan.

Teamevent Stad A'pen Personeelsdienst
Thu, Apr 4, 2019

Het team van de personeelsdienst Antwerpen koos voor het heerlijke thema Vietnamees. Een gezonde en uitermate lekkere keuken. En makkelijk aan te passen aan ieders smaak!

Teamevevent UA Universiteit & samenleving
Tue, Mar 26, 2019

Voor deze team uitstap werd gekozen voor de wandeling & workshop Midden Oosten. Actueel en lekker. Een bezoek aan een Midden Oosterse winkel is binnenstappen in een culinair paradijs en dan moet je nog beginnen koken. Zalig

KdG Hogeschool Healthy Streetfood
Thu, Feb 21, 2019

Vooral in Azië is streetfood veel sneller gezond dan bij ons. Geen frietjes maar wel lenterolletjes, een "salad on the go" bijvoorbeeld.

KdG Hogeschool Healthy Streetfood
Tue, Feb 19, 2019

We serveerden, onder andere, falafal als een healthy streetfoodsnack. Is dat wel gezond want gefrituurd was een terechte opmerking. Ja, als je het eet met alle gebruikelijke bijlagen en nee, als je het alle dagen zou eten.

KdG Hogeschool Afrikaans
Fri, Feb 15, 2019

Afrikaans koken en eten is best wel speciaal. Je hebt weinig aanknopingspunten met het eten van alle dag in België. Bonen. Bananen. Rauwe pinda. Maar lekker is het wel

KdG Hogeschool Afrodisiaca
Thu, Feb 14, 2019

op 14 februari doen wij een kookworkshop afrodisiaca. Het is tenslotte Valentijn. En chocolade lust iedereen. Zo blijkt.

KdG Hogeschool Afrodisiaca
Wed, Feb 13, 2019

Het kon niet uitblijven, met Valentijn voor de deur, dan dat we een kookworkshop afrodisiaca inlaste. De reacties waren eerder lauw. Misschien is Valentijn ook wel op z'n retour.

KdG Hogeschool Koreaans
Mon, Feb 11, 2019

Als je nog weinig kookervaring hebt is Koreaans niet de meest evidente start. Maar in diepe waters leer je zwemmen en vooral de mungbean pannenkoekjes vielen in de smaak

Teal Event Axalta
Thu, Jan 31, 2019

Axalta brought it's own aprons. Every sub group a different color. Worked really good and so did the teams. The cocktail team started to be the most popular but after dinner the conclusion was that all the teams where winners.

Teamevent Infrabel
Fri, Jan 25, 2019

Dit team van Infrabel koos voor de Midden Oosten keukens, want ze wilden weten waar Ottolenghi de mosterd haalt. Super!

Teamevent Arcelor Mittal
Thu, Jan 17, 2019

Het team van Arcelor Mittal was met veel en daarom huurde wij de locatie van Kasteel Bisschoppenhof om dit event te hosten. Meer ruimte en er werd fantastisch samengewerkt. Dat proef je

Teamevent Infrabel
Thu, Jan 17, 2019

Na een reeks Joodse wandelingen en workshops voor Infrabel vandaag een Israëlische. Dat klinkt voor sommigen misschien hetzelfde maar is totaal anders. Minder kasha, meer hummus