Voorbije activiteiten

Teamevent Diamdel
do 20 dec 2012

Het team van Diamdell koos voor feestelijk Aziatisch. Aziatisch eten was hen niet helemaal vreemd, we moesten eens niet voorzichtig zijn met de pepers en de maaltijd kwam schitterend  uit de verf.

Teamevent BASF
do 20 dec 2012

Dit team van BASF bestond uit leden van allerlei afdelingen. Onder het genot van een aperitief vond er een informatief moment plaats en daarna was het aan ons om de grote groep "aan de kook" te krijgen. Het thema was, heel verrassend voor een grote groep, vegetarisch en dat heeft iedereen zeer goed gemaakt en gesmaakt

Teamevent Quick Antwerpen
wo 19 dec 2012

Het managementteam van verschillende Antwerpse Quickrestaurants kwam bij ons Aziatisch koken. Wij hopen dus binnenkort de eerst Aziatische burgers, met koriander en pikante peperdressing, te mogen proeven bij Quick. Want de Aziatische smaken werden enthousiast onthaalt door dit vrolijke team.

Teamevent Tupperware
di 18 dec 2012

Het was al weer even geleden dat het Tupperware team zijn jaarlijkse vergadering en event bij ons deed. En het viel ze onmiddellijk op hoe aangenaam het de Coninckplein geworden is gedurende de afgelopen jaren.  Mede daardoor was het weerzien extra leuk. En zo'n Tupperware team, dat kan koken!

Teamevent Leaseplan
vr 14 dec 2012

Het team van leaseplan kwam meer dan voltallig opdagen, koos voor Vietnamees en ze vlogen er allemaal in. Altijd blijkt dat met hoe meer passie je kookt hoe lekkerder het eten wordt!

Teamevent Antwerpen Stedelijk Onderwijs
vr 14 dec 2012

Het team van Antwerpen stedelijk Onderwijs koos voor Smakelijk Chinees. in het team ook enkele sinologen. Leuk want nu konden we onze duizendjaren eieren weer eens pellen, dat is toch speciaal met z'n mooi doorschijnende bruine "wit" en zijn blauwe dooier. Vooraf aan de kookworkshop de wandeling gedaan en iedereen was het erover eens: Antwerps Chinatown is niet te onderschatten, je kunt er heel veel speciale ingrediênten vinden.

Teamevent Sint-Augustinus
do 13 dec 2012

Het team verpleegkundigen van Augustinus koos voor een minder evidente keuken namelijk Ethiopisch. Zalig kruidige keuken die bijzonder in de smaak viel en, dat kan niet anders, heel goed werd klaargemaakt door een enthousiast team. Super lekker.

Teamevent IBM
wo 12 dec 2012

Het team van IBM was niet volledig, maar wel enthousiast. Grappig toch hoe allerlei kookniveau's, nationaliteiten en smaakreferenties zo mooi samenvallen gedurende een kookworkshop. Thema was feestelijk Aziatisch. Lekker!

Teamevent GZA
vr 7 dec 2012

Een team verpleegkundigen samen bijeen brengen is niet evident vanwege de doorlopende werkuren. Het GZAteam kwam dan ook op onrgelmatige tijdstippen binnen waardoor de hele lates van de Aziatische workhop weinig mee maakten maar wel konden proeven hoe de collega's hadden gekookt. De collega's hebben dat goed gedaan!

Teamevent ING
do 6 dec 2012

Het team van ING koos voor feestelijk Aziatisch met wandeling. Tijdens de wandeling leer je allerlei ingrediënten kennen die je dan tijden de workshop voelt, ruikt en proeft. Dat werkt zeer inspirerend. Het Ingteam is er echt ingevlogen en de smaken waren verbluffend goed

Teamevent Belgacom
wo 5 dec 2012

4 verschillende teams kwamen de banden aantrekken gedurende een workshop Indonesisch. Zo'n onbekende keuken lijkt wat moeilijk bij de start maar eens iedereen begonnen is komt er snel duidelijkheid en de rijsttafel smaakte geweldig.

Teamevent Stad Antwerpen
vr 30 nov 2012

Het team van medewerkers van de Juridische Dienst Antwerpen konden maar niet besluiten over hun thema dus deden we "algemeen Exotisch". Dat is een beetje proeven van de hele wereld. Arabisch, Indiaas en Afrikaans hebben we gedaan. Heel veel eten zodat het team met doggybags is doorgegaan.

Teamevent ABN AMRO
do 29 nov 2012

Het "Diamant" team van ABN AMRO kwam met bijzonder veel goesting een wandeling & kookworkshop Thai doen. En omdat ze er zoveel zin in hadden lukte alle gerechten ook meer dan goed. Wij waren onder de indruk!

Teamevent GfK
wo 28 nov 2012

GFK kwam met een bende "jonge honden" voor een wandeling en kookworkshop "vegetarisch". Een thema dat we bijzonder graag doen. We maakten een kleurrijk bordje met verschillende gerechten uit verschillende keukens. Heerlijk

Teamevent VAD
wo 28 nov 2012

Het team van VAD wilde Italiaans koken, hoewel sommige liever gewoon  Italiaans wilden eten. Heel gewoon was het niet, heel lekker wel!

Teamevent Jeugddienst Geel
di 27 nov 2012

Jeugddienst Geel organiseert met de kinderen regelmatig kooksessies en wilde, voor de inspiratie, eens een "kinderworkshop met volwassenen" doen bij ons. Vandaar de koksmutjes, want daar schrijven we de naam op van de kinderen. Vriendelijk de stem verheffen hebben we vandaag weliswaar niet moeten doen, grappig vonden we het wel.

Horecavorming Vlaanderen
vr 23 nov 2012

Wij hebben graag de leerlingen van hotelscholen in huis. Vandaag waren dat de 6ejaars van het Sint Lutgardisinstituut uit Mol. Eén van de leraren was vroeger ook al bij ons geweest, uiteraard met een andere groep leerlingen. En ook al merken we tijdens de wandeling dan de leerlingen weinig van vreemde keukens kennen, eens ze beginnen koken zie je waar hun talenten zitten. Vandaag was het Arabisch. Super!

Teamevent Bank Van Breda
vr 23 nov 2012

Het B&R team van de bank van Breda koos voor het thema Japans. De lichtste keuken uit het Aziatische gamma. Edamame, miso, sushi en roerbak met sobanoedels.

Teamevent De Post Antwerpen
di 20 nov 2012

Dit is de eerste keer dat wij een team van Bpost in huis hadden. Ze kozen voor het thema "Stomende zaken". Een bijzonder lichte keuze want buiten de in de gecombisteamde chocoladetaartjes wordt geen vetstof gebruikt.

Teamevent BASF
za 17 nov 2012

We waren de camera volledig uit het oog verloren toen we met een team van BASF winter tajines hebben klaargemaakt. Jammer, want de beelden zouden mooi geweest zijn. En de tajines lekker!

Teamevent KBC
vr 9 nov 2012

Vorig jaar deed het team van KBC een workshop Thai. Dit jaar konden ze niet kiezen en kozen wij voor India. Een totaal andere keuken, wel lekker spicy, en, als ze zo goed werd klaargemaakt als vandaag, superlekker.

Teamevent BASF
do 25 okt 2012

BASF heeft een continubezetting dus het is altijd moeilijk een team van gelijkgestemden samen te stellen die op dezelfde avond vrij is. Extra leuk dus, als het lukt en vooral als de Thaise maaltijd goed in de smaak valt, hoewel een tikkeltje pikant!

Teamevent CM Antwerpen
di 23 okt 2012

Leuk om met zijn allen te koken in een kookstijl waar niemand echt ervaring mee heeft. De resultaten zijn dan des te spannenender. En als de Aziatische maaltijd vervolgens bij iedereen in de smaak valt is er een nieuwe culinaire wereld ontdekt. leuk.

VUB Personeelsdienst
do 18 okt 2012

HR in de keuken, dan komt het er op aan de teamspirit volledig te laten werken en dat lukte meer dan geweldig bij het HRteam van de VUB. Heerlijk Indiaas gegeten!

Teamevent CAW Dendermonde
di 16 okt 2012

Echt Thaise gerechten maken is vaak een hele klus maar het geeft telkens weer een enorme voldoening. De evolutie in aroma tijdens de preparatie bereiden de smaakpapillen volledig voor op de uiteindelijke smaakexplosie op je bord. Daar wordt je vrolijk van.

Stad Antwerpen Patrimoniumbeheer
ma 8 okt 2012

Het team patrimoniumbeheer van de stad Antwerpen had geen aansporing nodig te beginnen aan hun kookworkshop 1001 nachten. Alsof ze nooit anders deden dan samen in de keuken te staan.

Teamevent Pantopicon
vr 5 okt 2012

Het team van Pantopicon vroeg om een "duurzame kookworkshop". Heerlijk, dat doen we graag. Met koriander uit Marokko in plaats van de onze uit de 24 op 24 verlichtte kassen. Met vederlichte gerechten  en mét een hele kip van goede kwaliteit want het moet eens gedaan zijn met maar enkel en alleen filet te willen eten!

Teamevent Axa Belgium
do 4 okt 2012

Het E-Businessteam van AXA Belgium kwam voor een wandeling & workshop "Vrolijk Thai". Een goede keuze want niemand, op één na, was bekend met deze pikante keuken.

Teamactiviteit Alcatel Lucent
di 2 okt 2012

It's always pleasant to have an international group in the house. All those cultures with different taste references making one meal suiting all. This Alcatel - Lucent team choose to make Asian food. A mix of green Vietnam dishes and spicy Thai dishes. They did a great job, the meal worked out fantastic!

Teamevent OCMW Antwerpen
do 27 sep 2012

Het team van OCMW Antwerpen koos voor de Zuid Oost Aziatische keukens van Cambodja en Vietnam. Ze maakten o.a lenterolletjes en visamok. Heerlijke gerechten die passen in de moderne levenstijl van nu, er komt nauwelijks vet bij kijken

Horeca Vorming Vlaanderen
wo 26 sep 2012

Pieter van Steenberghen kwam voor Horeca Vorming Vlaanderen een cursus "patisserie op bord" aan chefs en koks geven. Nu is ons atelier geen bakkersatelier en we kijken ook niet uit op de Louisalaan dus dat was even schrikken maar toch waren de uiteindelijke resultaten naast zoet onwaarschijnlijk lekker. Pieter werkt met de nieuwste technieken dus hele intensiefe smaken en beduidend minder vet én suiker. Leuke opsteker.

Teamevent AZO
di 25 sep 2012

Het team van AZO koos voor het thema Chinees- Thai. Dat leverde een leuke, lekkere en zeer gevarieerde avond op. Een goed geolied team in de keuken helpt ook natuurlijk!

Teamevent Dela
vr 7 sep 2012

Het HR team van Dela besloot Mediterraan te komen koken. We hebben eerst onze producten bijeen gezocht in de diverse winkels en zijn er dan ingevlogen. Lekker, met fregola, veel verse kruiden, zongerijpte tomaten en fenegriek...

Teamevent Vito
do 6 sep 2012

Voor het derde jaar op rij kwam VITO uit Mol bij ons gedurende hun VITO dag. Het thema vandaag was 1001 Nacht. Inclusief verhaal van Sheherazade en aangepaste Perzisdche muziek. De sfeer zat er meteen goed in, de workshop verliep bijzonder aangenaam en het resultaat was super.

Teamevent Havenbedrijf
di 21 aug 2012

Het wordt bijna traditie. Vorige zomer in augsutus boekte het Havenbedrijf ook 2 workshops bij ons. Deze zomer was dat vegetarisch. 2 workshps, telkens totaal verschillende gerechten want de vegetarische keuken is zo groot als de wereld rond is.

Havenbedrijf goes veggie
di 7 aug 2012

Dit is het 2e jaar op rij dat het Havenbedrijf workshops aanbiedt aan zijn werknemers in de maand augustus. Dit jaar werd het actuele thema vegetarisch gekozen.

Teamevent Universiteit Antwerpen
wo 27 jun 2012

Slimme kopjes maar koken....dat is een ander paar mouwen. Maar met een goed team, in een goede samenwerking en een hoop lol kom je heel ver. De resultaten waren super lekker!

Teamevent Sound-Alliance
wo 27 jun 2012

Heerlijk. Zo'n huis vol creatieve mensen van allerlei nationaliteiten. Amsterdams Theatermaker Marcel Sijm, mijn neef die ik tot vandaag enkel bij naam  en werk kende, was er ook bij.

Associatie van Univ. en Hogescholen
ma 25 jun 2012

Altijd intelectueel bezig zijn en dan opeens samen koken...dat vergt een omschakeling. En dat is nu juist zo leuk. Vooral als de maaltijd, Thai in dit geval, ook nog eens super lekker blijkt te zijn.

Teamevent Q8
do 21 jun 2012

Antwerpen Noord? Dat wordt vaak bekeken als een rare buurt. Maar als je ze kent of er woont vind je de buurt verre van raar, want het is een hele leuke buurt, vooral op het gebied van eetwinkels. Het organiserend teamlid wilde dit wel eens bewijzen en schakelde Food For Foodies in. Een uitstekend idee!

Teamevent Pittoors Citi bank
za 9 jun 2012

Het team van Pittoors wist niet wat ze gingen doen, waarschijnlijk naar de Zoo, waar ik ze oppikte. Dus het was even wennen toen ze even later tussen de eendentongetjes, kousenbanden en rijstpapier van de Aziatische winkels verzeilden. Gelukkig waren ze geclimatiseerd tegen de tijd dat er gekookt moest worden, want de Aziatische maaltijd was goed gelukt.

Teamevent UPM
do 7 jun 2012

Van de 2 Nederlanders die dit team rijk was, ging er één weg, en het afscheid werd gevierd met tapas. Gelukkig waren de maatjes juist gearriveerd, niet echt exotisch maar wel heel lekker!

Teamevent ACB Logistics
wo 6 jun 2012

Het ACB Logistics team koos voor Italiaans. want sommige dachten echt niet te kunnen koken. Maar de zomerfrisse salades, citroenrijke risotto en pannacotta taartjes met aardbeien kwamen geweldig goed uit de verf. Want er bleek toch wel wat culinair talent in huis.

Teamevent BASF
ma 4 jun 2012

Een team van 11 mannen en één vrouw. Zij liet de mannen kiezen en kon dus lekker taartje bakken voor bij het dessert. De mannen maakten een mediterrane maaltijd klaar met veel Turkse en Griekse accenten. Lekker!

Horeca Vorming Vlaanderen
vr 1 jun 2012

Horeca Vorming Vlaanderen heeft bij ons een workshop "Thai - Vietnam" gevraagd. Dat is grappig, dan hebben we ineens allemaal profi's in huis die je, buiten de ingrediënten, van kooktechnieken weinig meer hoeft uit te leggen. Hoewel, in hoeveel Vlaamse keukens zal een vijzel staan?

Teamevent Bank Van Breda
vr 25 mei 2012

Indonesisch koken vergt altijd veel handelingen. Het is een super lekkere maar enigzins bewerkelijke keuken. Dit team van de Bank van Breda draaide er zijn hand niet voor om. Als een professioneel keukenteam, glaasje wijn binnen handbereik, maakten zij een indrukwekkende Indonesische rijsttafel waar wij zelf trots op waren!

Teamevent Vlaamse Jeugdraad
ma 14 mei 2012

Zalig, zo'n groep jonge honden die bijzonder enthousiast de keuken invlogen om een hele serie aan exotische tapas klaar te maken. Sommige zijn met doggybags de trein in gemoeten, de jongeren kwamen van over heel het land, hun voorafgaande evaluatie liep wat uit, maar lekker was het wel!

Teamevent Belgibo
do 10 mei 2012

het Belgibo team kookte authentiek Thai. En ook al bleven enkele liever buitenspel, de resultaten waren zeer geslaagd.

Kamer Van Koophandel Antwerpen met Chef Wim Ballieu
do 5 apr 2012

VOKA bracht een gastchef mee. Wim Ballieu, de opvolger van Sophie Dumont in het programma "Goe Gebakken". Wim is feitelijk een jonge hond met een hoop ervaring, zalig om hem bezig te zien. Het VOKA tema heeft echter niet met de handen over elkaar mogen toekijken; er moest gebakken worden! Bagels, felgekleurde sponscakejes, hazelnoten in een karamel en chocoladejasje, lavendelkoekjes met a la minute gedraaid aardbeienijs. Lekker veel zoet.

Teamevent NYK Line
wo 28 mrt 2012

NYK line bracht een internationaal team mee. Vooral Japanners met wie we niet Aziatisch gingen koken maar Ottomaans. Een ideale keuken die zich naar allerlei wensen voegt. Licht, veel groente, veel kleur en verrassend.  Hilarisch ook, zo'n team dat in het dagelijkse leven weinig in de keuken staat.

Teamevent KdG Hogeschool
do 22 mrt 2012

Het administratieve team van Karel de Grote Hogeschool bekwaamde zich in Thai. Niet zo gemakkelijk als je dat nog nooit gedaan hebt maar de resultaten mochter er zijn. Super geslaagd omdat er met veel passie werd gewerkt!

Teamevent Sita
wo 21 mrt 2012

Het team van SITA koos voor Mediterraan. Lekkere zuiderse gerechten om de winter te verdrijven. En dat is zeer goed gelukt.

Teamevent BASF
vr 16 mrt 2012

Het thema vandaag moest vooral licht, gezond, veel groenten en gevarieerd zijn. Dan suggereren wij al snel de Ottomaanse keuken. een mezze keuken waar met heel veel groente wordt gewerkt. Hoe gevarieerde je eet, des te gezonder ben je bezig. bovendien is het heerlijk om allerlei verschillende smaken tijdens 1 maaltijd te proeven.

Hotelschool Colomaplus
vr 9 mrt 2012

Heerlijk, zo'n team van de hotelschool in huis. Het koken verloopt dan altijd onwaarschijnlijk vlotjes en als de maaltijd klaar is, ziet de keuken er weer als ongebruikt uit. Het thema was Grieks- Turks, dus lekker veel mezze.

Activiteit Kriskras
za 3 mrt 2012

De groep jongeren die via KrisKras tot bij ons komen waagden zich aan de authentieke Thaise keuken. Ook al beweerde sommigen nog nooit te hebben gekookt mocht het resultaat er toch zeker zijn.

Teamevent Axa
vr 2 mrt 2012

Het Berchemse team van AXA ging voor de Japanse keuken thuis. Tempura van lotuswortel, misosoep met enoki paddenstoeltjes, onigiri met zalm, en ultra kort gebakken entrecote met geroerbakte Chinese broccoli. Niet de gemakkelijkste keuken, wel super geslaagd.

Verjaardag Christine
wo 22 feb 2012

Christine vierde haar verjaardag met een groep vriendinnen bij ons. Ze wilde eens totaal iets ander en koos voor Afrikaans. Dat is een hele leuke wandeling naar verschillende Afrikaanse winkels en uiteraard werd er daarna ook subliem lekker Afrikaans gekookt met vis in palmolie, gebakken banaan, okra, pindasoep....

Significant
wo 15 feb 2012

Het team van Siginicant kookte Aziatisch.
Veel tijd om foto's te maken hadden we blijkbaar niet maar de maaltijd was uitstekend!

Teamevent Jacobs
vr 10 feb 2012

Het is alweer de 2e keer dzat de firma jacobs met een team komt en steeds is dat dolle pret. In het begin wat aarzelend omdat iedereen zijn eigen kookkunsten onderschat en eens de maaltijd op tafel staat is iedereen overtuigd dat er een kooktalent in hem/haar verscholen zit. Het thema dit keer was Marokkaans.

Teamevent B. Braun Medical
do 2 feb 2012

Een team van AZ Monica werd door B Braun Medical uitgenodigd op een Aziatische workshop. Voor de meesten was koken niet onmiddellijk dat waar ze het beste in waren maar toen de maaltijd eenmaal op tafel stond hoorden we een verbaasd, "lekker, het is haast niet te geloven dat we dat zelf hebben gemaakt"