Voorbije activiteiten

Teamevent Wolters Kluwer
vr 22 dec 2017

Het team "opleidingen" koos voor het feestelijke Midden Oosten thema. Ze maakten een tafel vol lekkers en ze deden dat fantastisch goed.

Teamevent BNP Paribas Fortis
vr 15 dec 2017

Bankieren moet je af en toe eens afwisselen door gezellig met de hele bende samen te koken. Zelf dimsum en lenterolletjes maken. Beetje vijzelen. De snij technieken wat bijspijkeren. Zalig toch

Teamevent Janssen Pharmaceutica
do 14 dec 2017

Heerlijk om met een klein maar fijn internationaal team door onze avondlijke buurt te wandelen op zoek naar de beste Arabische ingrediënten. Om er daarna heerlijk mee te koken. Gezellig!

Teamevent Bayer
do 14 dec 2017

Het team van Bayer koos voor Aziatisch. Alles lieten we ze zelf maken. Tot aan het deeg voor de dimsums toe. En lekker dat het werd. Gelukkig kregen ze van de firma allemaal ons kookboek Food For Foodies Volume 1 in huis. Want wij weten zeker dat ze daaruit nog veel gaan koken.

Teamevent Sportpaleis
wo 13 dec 2017

Onze maandelijkse afspraak met het sportpaleis levert veelal bekende, maar zoals vandaag ook veel nieuwe gezichten op. Er moest hard gewerkt worden want we hadden veel exotische hapjes op het programma staan. En allemaal goed gemaakt en mooi gepresenteerd.

Kookworkshop PSC Open Huis
ma 11 dec 2017

Ondanks de eerste en tevens zware sneeuwval deze winter kwamen alle deelnemers opdagen. En nog op tijd ook. De meesten wonen in de buurt maar toch...chapeau. Het thema vandaag "Arabische kerst". Dat is onder andere met kalkoen maar dan op andere wijze

Teamevent Stadsbestuur
wo 6 dec 2017

Kwam nu het stadsbestuur of stadsbesturen? Hoe dan ook was Bart de wever er niet bij en ging het om andere besturen. Die voor een prima de luxe versie van ons thema "Feestelijk Aziatisch" koos. Lekker veel leuke Aziatische gerechtjes die zo op de feestdis kunnen

Teamevent Biocartis
di 5 dec 2017

Het team van Biocartis koos voor Vietnamees. De meest groene van alle Aziatische keukens. En of ze dat goed gedaan hebben. Gelukkig schonk Biocartis zijn team elk ons kookboek Food for Foodies' Volume 1 zodat ze thuis deze, en vele andere wereldse gerechten, kunnen klaarmaken

Teamevent VSM
do 30 nov 2017

Het VSM team koos voor het uitdagende thema Koreaans. Gezond, gefermenteerd, speciaal en super lekker. Natuurlijk hadden de nichtjes, onze Ans en VSM' Helen Mollet
Lol voor 3

Teamevent Van Dessel
vr 24 nov 2017

Het team van Van Dessel Insurance Brokers koos voor de echte Italiaanse keuken. En die kan zonder pasta zijn, als wij polenta in de plaats geven.

Incentive RSVZ
di 21 nov 2017

Het team van RSVZ koos voor de Vietnamese keuken. Eerst op winkeltocht door de Chinese buurt voor de ingrediënten kennis om er daarna in te vliegen. Lekker!

Antwerpen Excursies, Teamevent Boma
do 9 nov 2017

Eventbureau Antwerpen Excursies organiseerde bij ons een team event voor de vrolijke bende van Boma. Ze kookten Thai en zongen desondanks na afloop Vlaamse liedjes.

Teamevent Sensoa
di 7 nov 2017

Het team van Sensoa koos voor de Japanse winterkeuken. Dat is J^pans koken zoder dat je verwacht een pompoen te lijf te moeten gaan.

Teamevent Groupsopex
do 26 okt 2017

Koffietraders in huis. Dan denk je dat ze wel voor Braziliaans zullen kiezen. Maar zij kozen voor een ander, minder gekend, koffieland, Vietnam. Uitstekende keuze uiteraard.

Dupont International & Perfect Events
do 28 sep 2017

Perfect Events boekte een team event voor de Dupont International Group. Veel talen gehoord maar bovenal Duits, erg goed gekookt, lekker gegeten en ook nog gedanst. Een heerlijke avond.

Teamevent VK Vlaams-Brabant
di 26 sep 2017

VK Vlaams Brabant koos voor de kookwandeling Libanees. We splitste de groep, opdat we niet met teveel tegelijk in de winkels waren en bezochten enkele midden oosten winkels. Daarna kookte het team bijzonder lekker Libanees. Mét de juiste snij technieken.

Promotie-event Irish Lamb & Delhaize
do 21 sep 2017

Iers lam en Delhaize schreven een wedstrijd uit voor het beste recept met Iers lam.  De winnaar, en 17 bijna winnaars, mochten vervolgens naar ons kookatelier komen waar Chef Céderic De Mey het winnend recept nog eens pimpte. Lekker! Daarna was het de beurt aan de winnaars om met onze- exotische- lamsrecepten aan de slag te gaan.

Teamevent Sibelco
wo 20 sep 2017

We zijn dol op de Sibelco teams. De hele wereld is in huis, een goede team spirit en altijd heel veel lol. Bovendien nemen ze het aspect koken au serieux. Het werd heel lekker allemaal.

Teamevent Levanto
vr 15 sep 2017

Normaal koken wij in alle smaken van de wereld en vandaag hadden wij alle mensen van de wereld in huis. Dat was een leuke match. We deden een wandeling & workshop en dat is dan best uitdagend.

Janssen Pharmaceutica - Workshop op locatie
ma 4 sep 2017

Vandaag togen wij naar het Zilvermeer in Mol om er 4 korte kookworkshops "wrap & roll" te doen voor de teamdag van Janssen Pharamceutica. Onze groepen kwamen juist uit een op tilt slaande auto of gingen dit direct na de workshop doen. Dat zorgde toch voor extra adrenaline. Als we volgend jaar weer mogen komen denken we aan meer prikkelende ingrediënten...

Teamevent Sibelco (via Antwerpen Excursies
wo 28 jun 2017

Antwerp Excursies bracht het internationale team van Sibelco naar ons atelier voor een kookworkshop Andalusisch.
Koude salmorejo soep, pikante padron pepers, niet voor elke cultuur even eenvoudig

Teamevent ACV-CSV
di 27 jun 2017

Elke besloot om met haar team eerst bij Food For Foodies te vergaderen....om onze onovertroffen rabarber muffins te kunnen proeven en daarna op wandeling te gaan en lekker Midden Oosters te koken. Fun!

Teamevent SGS
vr 23 jun 2017

Het klein maar fijne team van SGS koos voor de wandeling & workshop Thai streetfood. Een bijzonder lekkere, en pikante, keuze

Teamevent Uniglobe Axon Travel
wo 21 jun 2017

Op de dag van de zonnewende lekker Midden Oosters koken. Een betere keuze bestaat er nauwelijks. Er komt veel snijwerk en wat gefröbel bij kijken maar lekker is het zeker

Teamevent LBC Onderwijs
vr 16 jun 2017

Het LBC team koos voor Super Afrikaans. Dat is altijd een heerlijke wandeling vol vreemde ingrediënten en vrolijke mensen. En daarna nog eens samen koken en super lekker Afrikaans eten.

Teamevent Sportpaleis - Italiaans
wo 14 jun 2017

Het Sportpaleis team koos een 2e keer voor Italiaans. Ditmaal met zelf pasta maken, waar we helaas geen foto's van hebben. Hilarisch, lekker en weer een super gezellige avond

Teamevent Balu Ventures
vr 26 mei 2017

Online marketing team Balu Ventures koos voor home made fast food. We ontvingen hen in onze locatie bij Siematic du port.  Hummus, pizza, falafal....want het mocht naast fast ook vooral vegan en healthy zijn.

KdG Hogeschool - Joods
do 18 mei 2017

KdG Hogeschool orthopedagogie met als extra interesse vak voeding komt elk jaar bij Food for Foodies. 4 klassen dit jaar. Dim sum & co, Koreaans, Joods en Libanees. Altijd weer een groot plezier om deze jonge mensen wegwijs te maken in een bepaalde wereldkeuken en ze nieuwe smaken te laten ontdekken.

KdG Hogeschool - Koreaans
di 16 mei 2017

KdG Hogeschool orthopedagogie met als extra interesse vak voeding komt elk jaar bij Food for Foodies. 4 klassen dit jaar. Dim sum & co, Koreaans, Joods en Libanees. Altijd weer een groot plezier om deze jonge mensen wegwijs te maken in een bepaalde wereldkeuken en ze nieuwe smaken te laten ontdekken.

KdG Hogeschool - Dim Sum & co
ma 15 mei 2017

KdG Hogeschool orthopedagogie met als extra interesse vak voeding komt elk jaar bij Food for Foodies. 4 klassen dit jaar. Dim sum & co, Koreaans, Joods en Libanees. Altijd weer een groot plezier om deze jonge mensen wegwijs te maken in een bepaalde wereldkeuken en ze nieuwe smaken te laten ontdekken.

Promotie Scotch Lamb
do 11 mei 2017

Vanavond kwam Scotch Lamb & Beef zijn producten voortellen bij ons. Een goed gevulde workshop, mooie producten, veel passie en super lekker gegeten. Benieuwd wat iedereen heeft gedaan met het staartstuk dat ze meekregen voor thuis

Teamevent VOKA
vr 5 mei 2017

Voor Sven was het de vierde keer dat hij naar Food For Foodies kwam. Telkens met een ander team. Vandaag werd er Aziatisch gekookt en, de ervaring zal wel tellen zeker, werden er de meest perfecte lenterolletjes ooit gerold.

Teamevent Randstad
do 27 apr 2017

Het team van Eve koos voor een oosterse wandeling & workshop. Dat werd een heerlijke mix tussen de Chinese, Thai en Vietnamese keuken.

Teamevent Sportpaleis - Italiaans
wo 26 apr 2017

Onze vaste afspraak met het team van het sportpaleis stond deze avond in het teken van Italië. Echt Italiaans. Dat is weer eens iets anders als pizza en pasta.

Teamevent Agristo
do 13 apr 2017

Het team van Agristo kwam met louter vrouwen en koos voor de stoere Mexicaanse keuken met z'n zwarte mole, salsa's en hete pepers. Maar met ons roze dessert van hibiscus sloten we toch nog zachtaardig af.

Activiteit Atheneum Hoboken
wo 29 mrt 2017

Samen koken met jongeren uit verschillende culturen die eten maken uit verschillende culturen is uiteraard super leuk. En passant wordt de kennis van de Nederlandse taal uitgebreid met het "Food For Foodies" keuken jargon

Teamevent Exchange VZW
vr 24 mrt 2017

Het kleine maar fijne team van Exchange koos voor de Indiase keuken. Met een wandeling langs de specerijenschatkamers van Antwerpen om nadien lekker kruidig en pikant te koken.

Teambuilding Sint-Jan
za 18 mrt 2017

Het team van St Jan koos voor de Mexicaanse keuken. Zwarte mole, ceviche, salsa's....echt een keuken voor een team met pit

Teamevent Eoluz
vr 17 mrt 2017

Het Eoluz team koos voor het onbekende. Een wandeling & workshop Koreaans. Super leuk, super lekker.

Teamevent BNP Paribas Leasing
do 16 mrt 2017

Het "leasing team" van BNP Paribas kwam met 17 personen voor een kookworkshop midden oosten. Nr 18 was nog juist op tijd voor de afwas. Maar mocht ook nog genieten van het mooie buffet dat het team gemaakt heeft

Sechery team Event
wo 15 mrt 2017

Tine Dubois toog met haar team van Microsoft naar het idyllische dorp  Sechery voor hun team Event. Met z’n allen in één hele mooie vakantie woning. De bedoeling is dan natuurlijk wel dat je alles zelf doet. Ook het koken. Om één en ander in goede banen te leiden werden wij uitgenodigd. We hebben met veel plezier meegewerkt aan dit geslaagde Event.

Teamevent Pleegzorg Provincie Antwerpen
di 14 feb 2017

Liefde is...samen koken met de collega's. Op deze mooie Valentijnsdag koos het team van pleegzorg Antwerpen voor een kookworkshop in de smaken van de Maghreb.

Teamevent Sportpaleis - Peruaans
wo 25 jan 2017

Onze maandelijkse afspraak met "het Sportpaleis" stond vandaag in het teken van Peru. Uiteraard hebben we een heerlijke ceviche gemaakt maar ook, onder andere, smoothie van cherimoya.