Voorbije activiteiten

Peace of Meat
di 23 jun 2020

We waren vereerd als eerste team na de lockdown het internationale gezelschap van Peace & Meat te mogen ontvangen. Zij kozen ervoor Veganistisch Koreaans te koken. We maakten kimchi, bimbibap en temple food. Heerlijk om met zo'n enthousiaste groep samen te mogen koken

Team event Q8
do 12 mrt 2020

We wisten het nog niet toen we bezig waren maar dit was de laatste dag voor een lockdown van 3 maanden vanwege het Covid- 19 virus. En het was nog zo leuk. Voor het kookprogramma begon was er voor dit team een improvisator uitgenodigd die het team stimuleerde "out of the comfort zone" te treden. Hilarisch. Onderwijl kookten wij de lunch. Daarna startten we met de wandeling en kookworkshop in het thema Midden oosten.

Teamevent Humix
vr 21 feb 2020

Het Humixteam koos voor de keuken van Israël. Hip, lekker en gezond. Je komt in de leukste winkels terecht, op zoek naar de beste ingrediënten voor deze keuken. En dan maak je indrukwekkende gerechten klaar die feitelijk weinig moeite kosten. Ideaal dus.

KdG Hogeschool Curry & co
wo 19 feb 2020

De laatste van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. .Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten maar er oh zo open voor stonden. En dat je zoveel verschillende Curry's hebt, allemaal dezelfde naam, allemaal totaal anders, allemaal lekker

KdG Hogeschool Keukens van de Zijderoute
di 18 feb 2020

De derde van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. De keukens langs de zijderoute. Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten en dan is een thema als de Zijderoute wellicht iets te abstract gebleken. In de winkels welteverstaan want eens aan het koken wordt het allemaal opeens veel duidelijker.

Teamevent OVSG
do 13 feb 2020

Het team van OVSG koos voor de keukens van het Midden oosten. Zoveel onbekende ingrediënten, zoveel lekkere gerechten, allemaal gezond en doenbaar om thuis klaar te maken.

KdG Hogeschool Sichuan Chinees
wo 12 feb 2020

De tweede van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. Sichuan Chinees. Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten maar er oh zo open voor stonden. Dat je alles kan eten dat eetbaar is....maar dat je gelukkig wel kan kiezen wat jij eet van datgene dat eetbaar is.

KdG Hogeschool Israëlisch
di 11 feb 2020

De eerste van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. Israëlisch om de kop af te bijten. Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten maar er oh zo open voor stonden. En dat je ook lekker en veel kan eten als je aan van alles allergisch bent konden we vandaag goed aantonen

Teamevent Lantis
do 6 feb 2020

Het Lantis team koos voor de keukens van het Midden oosten. Deze keuken is ideaal om met een groep te doen. Lekker, en elk gerecht geschikt om thuis ook te maken.

Teamevent Joker, keukens langs de zijderoute
do 23 jan 2020

Bij Joker houden ze wel van avontuur. De keukens langs de zijderoute is een route die Joker ook aanbiedt. Wij kozen vooral voor Azerische en Georgische gerechten, die heel herkenbaar de invloed uit China in zich dragen.

Teamevent Dentaurum, Midden oosten/ Sefardisch
do 23 jan 2020

Dentaurum kwam met een klein team, voor een verlengde wandeling om niet alleen de winkels van het Midden Oosten te leren kennen maar ook de leuke adressen in de Diamantwijk, waar ze zo dichtbij zitten, en zo weinig van kennen. Je buurt wordt zoveel mooier als je er eens echt goed naar kijkt. Fijne toer, gezellige kookworkshop en heerlijk gegeten