Voorbije activiteiten

Teamevent Artes Roegiers
zo 27 okt 2019

Het meest efficiënte team van Artes Roegiers koos voor de Mediterrane keuken. Heerlijke zuiderse hapjes voor avond vol lekkers.

Teamevent Provincie Antwerpen
vr 25 okt 2019

Het klein maar fijne innovatieve team van de Provincie Antwerpen koos voor Aziatisch met dimsum en loempia. We maakten cristal white dimsum en zoete loempia's naast andere gerechten. Met passie gemaakt, dat heeft heerlijk gesmaakt

Teamevent regio Randstad
do 24 okt 2019

De provincie Utrecht bracht zijn Europese vertegenwoordigers mee. Waarvan de meeste dus in Brussel wonen. Ze kozen voor de Colombiaanse/ Creoolse keuken en dus konden wij ons heerlijk laten gaan met knollen en patatten, tamales en ander lekkers.

Teamevent Apotheek Krols
do 10 okt 2019

Het team van Apotheek Krols aan de Paardenmarkt koos voor Indiaas. De meest kruidige keuken ter wereld. Ook een heel bewerkelijke keuken. Geen probleem voor de chef in het gezelschap. En vijzelen konden ze uiteraard allemaal.

Teamevent Antwerp World Diamond Center
do 3 okt 2019

Het klein maar fijne team van AWDC koos voor de vegetarische Midden oosten keuken. We bezochten enkele Midden oosten winkels en gingen daarna aan de slag. De Midden oosten keuken leent zich uitstekend om vegetarisch voor de dag te komen. Lekker, veelzijdig en bovendien gezond.

Teamevent Sibelco
di 1 okt 2019

De meeste teamleden van dit internationale Sibelco-team kwamen voor de derde keer en we beginnen elkaar te kennen. Het was een fantastische avond waarin iedereen zo zijn eigen draai had gevonden. We deden Mexicaans, vulden onder andere pepers en zelfs de meest pikante peper werd enthousiast opgegeten