Voorbije activiteiten

Teamevent Portilog
do 27 jun 2019

Het team van Portilog koos voor Happy Thai. Heerlijke Thaise gerechten die eenvoudig te maken zijn. Een zalig team event zo vlak voor de vakantie. Iedereen in de juiste stemming

Teamevent OCJ Mechelen
di 25 jun 2019

Het OCJ Mechelen koos voor Happy Thai. Heerlijke workshop met een gemotiveerd team.

Teamevent UAntwerpen Internationale Studenten
ma 24 jun 2019

Elk jaar komt UAntwerpen tijdens een uitwisselingsweek met een groep internationale studenten Vlaams koken. Wij kijken daar altijd sterk naar uit. Studenten van over de hele wereld die voor het eerst asperges proeven of een witlof van dichtbij zien. Dit jaar hadden we een hele enthousiaste groep in huis. Heerlijk

Teamevent TDM3
do 20 jun 2019

Het TDM team kwam de hele dag bij ons posteren. Te beginnen met een werkvergadering om dan licht te lunchen en vervolgens een Aziatische kookwandeling te doen. Het nuttige aan het aangename paren.

Teamevent L'Occitane
do 20 jun 2019

Grappig hoe dicht op elkaar de wereld van voeding en cosmetica kunnen zijn. Bij L'Occitane doen ze verveine in de crème, wij in het dessert. Schoonheid zit van binnen én buiten. Om geheel in de sfeer te blijven en in vakantiestemming te komen kookten we mediterraan.

Teamevent Cummins
vr 14 jun 2019

Het team van Cummins koos voor Italiaans. En dan gaan wij de klassieke toer op met zelfgemaakte pasta, ingekookte tomatensaus en "baci di mama". Heerlijk.

Communiefeest Maren
za 8 jun 2019

Maren deed vandaag haar communie en omdat we voor haar zus ook een kookfeest hadden georganiseerd deden we het nu voor haar. Ze wilde eigenlijk vooral streetfood, in een communiekleedje. Het Paaslam, dat ze vakkundig onthoofd heeft, kwam van Del Rey, super natuurlijk maar echt smullen deed Maren vooral van haar zelf gebakken churros.

Teamevent COA
ma 3 jun 2019

Het COA team was net iets te groot om in eigen huis te doen dus zijn we naar kasteel Bisschoppenhof getogen om binnen de dikke kasteelmuren heerlijk Aziatisch te koken.