Voorbije activiteiten

Teamevent Humix
vr 21 feb 2020

Het Humixteam koos voor de keuken van Israël. Hip, lekker en gezond. Je komt in de leukste winkels terecht, op zoek naar de beste ingrediënten voor deze keuken. En dan maak je indrukwekkende gerechten klaar die feitelijk weinig moeite kosten. Ideaal dus.

KdG Hogeschool Curry & co
wo 19 feb 2020

De laatste van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. .Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten maar er oh zo open voor stonden. En dat je zoveel verschillende Curry's hebt, allemaal dezelfde naam, allemaal totaal anders, allemaal lekker

KdG Hogeschool Keukens van de Zijderoute
di 18 feb 2020

De derde van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. De keukens langs de zijderoute. Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten en dan is een thema als de Zijderoute wellicht iets te abstract gebleken. In de winkels welteverstaan want eens aan het koken wordt het allemaal opeens veel duidelijker.

Teamevent OVSG
do 13 feb 2020

Het team van OVSG koos voor de keukens van het Midden oosten. Zoveel onbekende ingrediënten, zoveel lekkere gerechten, allemaal gezond en doenbaar om thuis klaar te maken.

KdG Hogeschool Sichuan Chinees
wo 12 feb 2020

De tweede van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. Sichuan Chinees. Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten maar er oh zo open voor stonden. Dat je alles kan eten dat eetbaar is....maar dat je gelukkig wel kan kiezen wat jij eet van datgene dat eetbaar is.

KdG Hogeschool Israëlisch
di 11 feb 2020

De eerste van een reeks kookwandelingen die we elk jaar voor de Karel De Grote Hogeschool, Orthopedagogie, organiseren. Israëlisch om de kop af te bijten. Een leuke bende jongeren die niet onmiddellijk veel van eten of koken weten maar er oh zo open voor stonden. En dat je ook lekker en veel kan eten als je aan van alles allergisch bent konden we vandaag goed aantonen

Teamevent Lantis
do 6 feb 2020

Het Lantis team koos voor de keukens van het Midden oosten. Deze keuken is ideaal om met een groep te doen. Lekker, en elk gerecht geschikt om thuis ook te maken.